HINNASTO JA EHDOT

Alta löydät esimerkkejä tyypillisimpien toimeksiantojen hinnoista. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

Hinnat eivät sisällä pelkkää paperinpalasta, vaan jokainen toimeksianto tehdään ja asiakirja laaditaan juuri sinun tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Esimerkiksi testamenttia tai edunvalvontavaltakirjaa laadittaessa kartoitetaan tekijän elämäntilanne ja varallisuus, ja suunnitellaan tekijälle sopiva vaihtoehto. Perunkirjoituksiin sekä perinnönjakosopimusten, ositussopimusten ja erilaisten kauppakirjojen hintaan sisältyy useimmiten myös erilaisia laskelmia, verosuunnittelua ja neuvontaa. Ja jos siitä huolimatta teet mieluummin itse, tuntiveloituksella voimme myös tarkistaa itse laatimasi asiakirjat sovitusta näkökulmasta.

Asiakirjakohtaiset hinnat ovat siis aina suuntaa-antavia. Tarkempi kustannusarvio annetaan toimeksiannon laajuuden perusteella ennen toimeksiannon toteuttamista ja yksinkertaisessa toimeksiannossa hinta voi olla myös listahintaa edullisempi. Kysy siis rohkeasti tarjous!

Riita-asiassa selvitämme myös mahdollisuutesi kustannusten kattamiseen oikeusavun tai oikeusturvavakuutuksen perusteella. 

POP Pankki Lammin Osuuspankin jäsenasiakkaille tarjoamme osan toimeksiannoista alennettuun hintaan. Katso jäsenhinnat täältä: POP Pankki Lammin Osuuspankki 

Tuntiveloitus

220 €

Perunkirjoitus, alkaen

Tyypillisin hinta perunkirjoitukselle on 700 - 1100 euroa. Hinta määräytyy toimeksiannon laajuuden mukaan. 

700 €

Testamentti tai edunvalvontavaltakirja

Avajaistarjouksena 190 €. Koskee 31.5.2019 mennessä tehtyjä varauksia. 

250 €

Testamentti ja edunvalvontavaltakirja samalla tapaamisella

yht. 400 €

Avioehtosopimus

 - Lisäksi maistraatin rekisteröintimaksu

240 €

Kiinteistö- tai asuntokauppakirjat ja lahjakirjat

 - Kiinteistökaupassa lisäksi kaupanvahvistajan palkkio 

300 - 500 €

Perinnönjako-, ositus- ja erottelusopimukset


400 - 600 €