HINNASTO JA EHDOT

Alta löydät esimerkkejä tyypillisimpien toimeksiantojen hinnoista. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

Hinnat eivät sisällä pelkkää paperinpalasta, vaan jokainen toimeksianto tehdään ja asiakirja laaditaan juuri sinun tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Esimerkiksi testamenttia tai edunvalvontavaltakirjaa laadittaessa kartoitetaan tekijän elämäntilanne ja varallisuus, ja suunnitellaan tekijälle sopiva vaihtoehto. Perunkirjoituksiin sekä perinnönjakosopimusten, ositussopimusten ja erilaisten kauppakirjojen hintaan sisältyy useimmiten myös erilaisia laskelmia, verosuunnittelua ja neuvontaa. Ja jos siitä huolimatta teet mieluummin itse, tuntiveloituksella voimme myös tarkistaa itse laatimasi asiakirjat sovitusta näkökulmasta.

Asiakirjakohtaiset hinnat ovat siis aina suuntaa-antavia. Tarkempi kustannusarvio annetaan toimeksiannon laajuuden perusteella ennen toimeksiannon toteuttamista ja yksinkertaisessa toimeksiannossa hinta voi olla myös listahintaa edullisempi. Kysy siis rohkeasti tarjous!

Riita-asiassa selvitämme mahdollisuutesi kustannusten kattamiseen oikeusavun tai oikeusturvavakuutuksen perusteella. 

POP Pankki Lammin Osuuspankin jäsenasiakkaille tarjoamme osan toimeksiannoista alennettuun hintaan. Katso jäsenhinnat täältä: POP Pankki Lammin Osuuspankki 

Tuntiveloitus

220 €

Perunkirjoitus 600 - 1500 € *

Perunkirjoituksen hinta määräytyy toimeksiannon laajuuden mukaan.  Valittavana myös kiinteähintaiset perunkirjoituspaketit. Lue lisää täältä: Perunkirjoituspaketit

Testamentti tai edunvalvontavaltakirja

250 €*

Testamentti ja edunvalvontavaltakirja samalla tapaamisella

yht. 400 €*

Avioehtosopimus

 - Lisäksi maistraatin rekisteröintimaksu

240 €*

Kiinteistö- tai asuntokauppakirjat ja lahjakirjat

 - Kiinteistökaupassa lisäksi kaupanvahvistajan palkkio 

300 - 500 €

Perinnönjako-, ositus- ja erottelusopimukset

400 - 600 €*

* Perunkirjoitustilaisuudessa paikalle tarvitaan kaksi uskottua miestä. Testamentin, edunvalvontavaltakirjan, avioehdon, perinnönjakosopimuksen tai osituksen allekirjoitustilaisuudessa paikalla tulee olla kaksi esteetöntä todistajaa. Koska Laki-Silta on yhden naisen yritys, toinen uskottu mies tai todistaja järjestetään pääsääntöisesti asiakkaan toimesta. Tarvittaessa voimme myös kutsua paikalle ulkopuolisen uskotun miehen 100,00 € palkkiota vastaan/perunkirjoitus tai todistajan 50,00 €/kerta. Perunkirjoitusta lukuun ottamatta kaikki allekirjoitettavat asiakirjat voidaan myös laatia valmiiksi siten, että toimeksiantaja voi allekirjoittaa ne myöhemmin sopivien todistajien läsnä ollessa.